Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden N386, gedeelte Vries - Bunne

Datum nieuwsfeit: 01-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Wegwerkzaamheden N386, gedeelte Vries - BunneIn de periode vanaf 1 september tot en met 31 december 2001 voert de provincie werkzaamheden uit aan de weg N386, gedeelte Vries-Bunne. In verband hiermee moet rekening worden gehouden met enkele tijdelijke verkeersmaatregelen. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden, de instelling van eenrichtingsverkeer, regeling van het verkeer met verkeers-lichten en geslotenverklaringen. De volgende onderhouds- en reconstructiewerken worden uitgevoerd:
* het aanbrengen van een nieuwe deklaag op het weggedeelte tussen Vries en Donderen

* het aanbrengen van een afremslinger ter plaatse van de zuidoostelijke bebouwde komgrens van Donderen
* het reconstrueren van de kruising N386/Oosterstraat/Dorpsweg te Donderen

* het reconstrueren van de aansluiting van de Norgerweg op de N386 te Donderen

* het aanleggen van een rotonde op de kruising N386/Bunnerveenseweg/Burchtweg ter hoogte van Bunne

Het werk zal in fases worden uitgevoerd. De wegvakken, waarop de werkzaamheden worden uitge-voerd, kunnen gedurende de uitvoering van het werk worden afgesloten voor het verkeer. Omleidings-routes worden met borden aangegeven.
De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode dat de desbetreffende borden en/of lichten zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u de website www.n386.nl raadplegen; ook kunt u terecht bij de heer ing. M.J.M. Tempels van de Productgroep Civiele Techniek, telefoonnummer (0592) 365495.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie