Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open Raadhuis met buitengewone raadsvergadering in Zeist

Datum nieuwsfeit: 01-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zeist

"Open Raadhuis" met buitengewone raadsvergadering op 1 september a.s.

Op 1 september zal, na een ingrijpende renovatie, het oude raadhuis aan Het Rond 1 weer in gebruik worden genomen. Deze renovatie was noodzakelijk vanwege de slechte onderhoudstoestand van het gebouw. Van boven tot onder is het inwendige van het gebouw volledig aangepakt. Bovendien werd de volledige inrichting - dus ook van de raadszaal - vernieuwd. Bij de nieuwe, moderne inrichting is goed rekening gehouden met historische uitstraling van het monumentale pand. Bij de renovatie zijn meteen voorzieningen getroffen om gebruik van computers en moderne presentatietechnieken tijdens vergaderingen mogelijk te maken. In de vernieuwde raadszaal kunnen alle raadsleden gebruik maken van hun laptop.

Vanwege de renovatie zal het raadhuis op zaterdag 1 september voor het publiek zijn geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Om 11.00 uur zal er een extra raadsvergadering worden gehouden, waarin onder andere een multimediale presentatie zal worden gegeven. In deze raadsvergadering zullen ook de nieuwe voorzitters van de commissies worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie