Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe eisen pasfoto's identiteitsdocumenten gemeente Arnhem

Datum nieuwsfeit: 01-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe eisen pasfoto's identiteitsdocumenten
Met ingang van 1 september aanstaande mag men voor identiteitsdocumenten, alleen nog pasfoto's gebruiken waarop het hoofd recht van voren is gefotografeerd. De nieuwe foto-eisen gelden ook voor rijbewijzen, bromfietscertificaten, pas 65 en de verblijfsdocumenten voor vreemdelingen. Tot 1 september is het nog mogelijk voor de hiervoor genoemde documenten, zowel de pasfoto die voldoet aan de huidige eisen (schuin van voren, het gezicht 3/4 zichtbaar) als de nieuwe eisen (recht van voren) te gebruiken. De nieuwe eisen hebben te maken met de komst van het nieuwe Nederlandse paspoort en nieuwe Nederlandse identiteitsbewijs vanaf 1oktober aanstaande. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie