Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legitimatie verplicht bij grofvuil op milieustations Breda

Datum nieuwsfeit: 01-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

27-08-2001

Legitimatie verplicht bij aanbieden grofvuil op milieustations

Klik voor vergroting

Vanaf 1 september moeten inwoners van Breda die hun grof huishoudelijk afval aanbieden op de milieustations van Afvalservice, aantonen dat zij in groot Breda wonen. Vanaf die datum vragen de medewerkers van de milieustations de aanbieders naar hun legitimatiebewijs.

Eigenlijk was deze regel altijd al van kracht. Het blijkt dat de laatste tijd regelmatig mensen uit andere gemeentes hun grof huishoudelijk afval op de milieustations van Afvalservice willen aanbieden. Omdat deze mensen geen afvalstoffenheffing in Breda betalen, mogen zij niet gratis gebruik maken van de milieustations. Daarom moeten aanbieders van grof huishoudelijk afval zich vanaf 1 september bij de milieustations legitimeren.

De milieustations van Afvalservice zijn gevestigd aan de Slingerweg 9 en aan het Spinveld 9. De milieustations zijn op werkdagen open van 8.30 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur.

Breda, 27 augustus 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie