Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 02-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 2-09-2001
Mediaberichten 01 en 02 september (laatste bericht)

WEERT Winkeldief aangehouden

WEERT Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Muntpassage op verdenking van winkeldiefstal. De man had geprobeerd kleding ter waarde van fl. 139,80 mee te nemen zonder te betalen. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

TEGELEN Man aangehouden

TEGELEN De politie heeft een vrijdag een 21-jarige man uit Blerick aangehouden op verdenking van bedreiging. De man had vrijdagmiddag een 33-jarige werknemer uit Tegelen van een bedrijf aan de Grotestraat in de zaak bedreigd met een mes. Aanleiding voor de bedreiging waren onenigheden tussen de twee mannen. Het slachtoffer wist te ontvluchten naar het Wilhelminaplein en werd daarbij achtervolgd door de verdachte. Hij wist de verdachte tenslotte van zich af te schudden. De verdachte meldde zich vrijdagavond aan het politiebureau waar hij voor verder verhoor in verzekering werd gesteld.

VENLO Zakkenrolster aangehouden

VENLO De politie heeft zaterdagmiddag een 24-jarige vrouw uit Nieuwegein aangehouden in een winkel aan de Lomstraat op verdenking van zakkenrollerij. De surveillerende politieagenten herkenden de vrouw van een foto naar aanleiding van een eerder incident op 17 februari van dit jaar waarbij zij met twee in Venlo gestolen pinpassen meerdere duizenden guldens pinde en voor meerdere duizenden guldens sieraden kocht. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor waar zij in verzekering werd gesteld. Bij controle op het politiebureau bleek de vrouw nog 20 dagen gevangenisstraf te moeten uitzitten voor zakkenrollerij, nog een boete van fl. 250,- te hebben openstaan voor diefstal en nog gezocht te worden in Breda voor zakkenrollen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie