Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 02-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 2-09-2001 Politieberichten district Heerlen (H.P. 16.35 uur) Zondag, 2 september 2001

Heerlen, tasjesroof:
Een 21 jarige vrouw woonachtig te Heerlen heeft zondagmorgen 2 september 2001 bij de politie aangifte gedaan van de diefstal van haar tas.
Het slachtoffer zat zondagmorgen omstreeks 02.00 uur samen met een kennis te praten op een bank aan de Promenade te Heerlen. Ze had haar tas op de grond staan naast de bank. Vanaf de Schinkelstraat kwam een bromscooter op hen toe gereden. In het voorbijrijden greep de bestuurder van de bromscooter, een man met een blanke huidskleur, donkerbruin half lang haar en een ringbaardje, de tas weg en reed er mee vandoor. In de tas was een beurs aanwezig met daarin fl. 300,- een telefoon, enkele sleutels en een bankpasje. Het slachtoffer deed kort daarna bij de politie aangifte van de diefstal.

Heerlen, man met xtc-pillen aangehouden:
De politie heeft zaterdagavond 1 september 2001 in een dancing aan de Beitel te Heerlen een 28 jarige man uit Heerlen aangehouden die in het bezit was van 31 XTC-pillen.
Personeel van de dancing werd zaterdagavond kort voor middernacht door bezoekers erop geattendeerd dat een man in de dancing aan bezoekers XTC-pillen te koop aanbood. Personeel sprak daarop de betreffende man aan en nam deze mee naar de personeelsruimte waar 31 XTC-tabletten bij de man werden aangetroffen. De gewaarschuwde politie hoorde het verhaal van het personeel aan waarna de man werd aangehouden. Hij werd ingesloten aan het politiebureau te Heerlen waar tegen hem proces-verbaal werd opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie