Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Graf voor onbekende paling stelt palingfolklore aan de kaak

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


persbericht
2 september 2001

Zaterdag 1 september j.l. werd de "onbekende paling" onder tromgeroffel en trompetgeschal ten grave gedragen in het IJmeer voor Pampus voor de ogen van 60 vertegenwoordigers van 16 dierenbeschermingsorganisaties. Tijdens de begrafenisceremonie werd een requiem voor de onbekende paling voorgedragen door de heer Roel van Duijn, statenlid Provinciale staten NoordHolland voor de Groenen/NoordHolland Anders.

Het graf dat werd opgericht op precies 52.22 graden Noorderbreedte en 5.5 graden Oosterlengte zal op internet gaan dienen als virtueel internationaal ontmoetingspunt voor dierenbeschermers welke zich keren tegen de ernstige mishandelingen welke de paling worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie