Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussie tussen Meijer en Bremer over Sonsbeek 9

Datum nieuwsfeit: 02-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

p e r s b e r i c h t
Sonsbeek 9:LocusFocus
3 juni t/m 23 september 2001
ARNHEM

Arnhem, 27 augustus 2001

MAX MEIJER (Museum voor Moderne Kunst te Arnhem) EN JAAP BREMER ( Museum Kröller-Müller) OVER SONSBEEK 9

Op zondag 2 september a.s. om 11.30 uur komen ter afsluiting van de reeks 'Ontmoetingen met Jan Hoet en Co.' twee relatieve buitenstaanders aan het woord in de Eusebiuskerk in Arnhem. Max Meijer, directeur van het Museum voor Moderne Kunst te Arnhem gaat in gesprek met Jaap Bremer, adjunct directeur van het Museum Kröller-Müller.
Beiden zijn niet direct betrokken bij LocusFocus, maar hebben daar uiteraard (beroepsmatige) opvattingen over. Vanuit hun eigen standpunt zullen zij ingaan op de Sonsbeek-tentoonstellingen. Verleden en heden kunnen daarbij aan de orde komen: LocusFocus in de traditie van de 8 voorgaande tentoonstellingen.
Daarnaast komen het belang en de effecten van Sonsbeek 9 aan de orde: voor het kunstminnende publiek, de deelnemende kunstenaars en voor de stad Arnhem in het algemeen.

'Sonsbeek, Arnhem en de Wereld' vindt plaats in de vorm van een vraaggesprek. Toehoorders worden uitdrukkelijk gevraagd zich in de discussie te mengen.
Dit is de vijfde en laatste bijeenkomst in de reeks Ontmoetingen met Jan Hoet en co. Deze reeks, op vijf opeenvolgende zondagen om 11.30 uur, maakt deel uit van de internationale beeldententoonstelling Sonsbeek 9:LocusFocus die deze zomer in Arnhem plaatsvindt.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig entreekaartje voor de tentoonstelling. Deze zijn verkrijgbaar op de drie locaties: Park Sonsbeek, de Eusebiuskerk en winkelcentrum Kronenburg. De bijeenkomst begint om 11.30 uur in de Eusebiuskerk.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie