Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak bestemmingsplan 'meerkoetstraat' Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

INSPRAAK VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN
"MEERKOETSTRAAT"

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat vanaf maandag 3 September 2001 voor de duur van vier weken ter gemeentesecretarie en in de openbare bibliotheken aan de Anjerstraat en het Norderstedtplein ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan "Meerkoetstraat"

Dit voorontwerpbestemmingsplan voorziet in de gewenste herstructurering van de Meerkoetstraat. De in het plangebied liggende maatschappelijke en commerciële functies zullen hoofdzakelijk vervangen worden door woningen en/of een gezondheidscentrum en eventueel een bibliotheek.

Ten behoeve van dit voorontwerp wordt op dinsdag 25 september 2001 vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1) een inspraakavond ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie