Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stukken oprichten Koninkrijkszaal Zwijndrecht ter inzage

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

OPRICHTEN KONINKRIJKSZAAL NABIJ DE LUS

Burgemeester en wethouders geven kennis van het feit dat vanaf maandag 3 september 2001 gedurende 4 weken op het informatiecentrum in het gemeentehuis aan de Burgemeester de Bruïnelaan 45 te Zwijndrecht (geopend van 08.00 tot 17.00 uur) ter inzage zal liggen de aanvraag van de gemeente Zwijndrecht om een vrijstelling ingevolge artikel 19 Wet op de Ruimtelijke Ordening met bijbehorende stukken (inclusief ruimtelijke onderbouwing) ten behoeve van het oprichten van een Koninkrijkszaal nabij De Lus te Zwijndrecht.

Burgemeester en wethouders overwegen n.a.v. de aanvraag de procedure ingevolge artikel 19a lid 4 Wet op de Ruimtelijke Ordening te doorlopen

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kunnen inwoners van de gemeente Zwijndrecht en in de gemeente belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen een schriftelijke inspraakreactie op dit voornemen indienen. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan:

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht,
t.a.v. dhr. B. Vorster,
Postbus 15,
3330 AA te Zwijndrecht.

Tijdens de informatieavond d.d. dinsdag 18 september 2001 van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1) te Zwijndrecht kunt u mondeling uw inspraakreactie naar voren brengen.

Zwijndrecht, 30 augustus 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie