Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 3-09-2001
Politiebericht district Den Bosch

BROMFIETSER ZWAAR GEWOND

Een 34-jarige bromfietser uit Vught is zondagavond zwaar gewond geraakt toen hij op de Diezekade in Den Bosch tegen een lantarenpaal reed. Een getuige had de klap gehoord. De ter plaatse gekomen politie zag de man buiten bewustzijn tegen de lantarenpaal liggen. Het slachtoffer is in kritieke toestand opgenomen in het Groot Ziekengasthuis. De politie verzoekt eventuele getuigen met haar contact op te nemen via 0900-8844.

INBRAAK SPORTKANTINE

In de kantine van een voetbalvereniging aan de Jos de Letterlaan in Maliskamp is vannacht ingebroken. Men vernielde een ruit om binnen te komen. Binnen werd de kluis opengebroken. Er verdween een bedrag van enkele duizenden guldens uit de kluis, zijnde wisselgeld, spaarkasgeld en de weekendopbrengst. Verder werd er in het bargedeelte een grote wanorde aangericht.

BROMFIETSER GEWOND

Vanochtend is een 16-jarige bromfietser uit Drunen lgewond geraakt toen hij op de rotonde op het Plein in Vlijmen tegen een auto aanreed. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het Carolusziekenhuis in Den Bosch. Op de Pettelaarseweg heeft een 71-jarige vrouw uit Vught vanochtend haar been gebroken toen zij door een auto werd aangereden. De vrouw zag bij het oversteken een naderende auto, bestuurd door een 38-jarige man uit Sint Michielsgestel, over het hoofd en werd aangereden. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis.

WONINGINBRAKEN

In een huis aan de Stijn Streuvelsstraat in Rosmalen is men vannacht via een openstaand bovenlicht binnen geweest. Er zijn bankpasjes weggenomen. Dezelfde werkwijze had men in een huis aan de Jaq Perkstraat toegepast. Er verdween een fotocamera en een videocamera. Uit de garage van een huis aan de Jacob Catsstraat in Rosmalen is vannacht een nieuwe fiets gestolen. Door het forceren van de achterdeur kwamen inbrekers in een huis aan de Groen van Prinstererlaan. Uit de woning werden onder andere twee laptops, twee gsm`s en twee portefeuille gestolen.

DRUGGEBRUIKER AANGEHOUDEN

Zondagavond heeft de politie op de Barbaraplaats een 36-jarige man uit Den Bosch aangehouden die op het punt stond om te gaan gebruiken. Verder had hij nog voor bijna f900,- aan boetes openstaan. De man is overgebracht naar het bureau, waar hij werd ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie