Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sterke verzekeringsresultaten KBC Bank & Verzekering

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Bron: KBC
Zoek soortgelijke berichten
KBC


KBC Bank & Verzekering: sterke verzekeringsresultaten, maar aanhoudend zwakke marktomstandigheden wegen op het bankresultaat (3/9/2001)

Samenvatting: FINANCIËLE ONTWIKKELINGEN VOOR HET EERSTE HALFJAAR 2001 De resultaten voor het eerste halfjaar 2001 kwamen tot stand bij een wereldwijde vertraging van de economische groei en aanhoudend zwakke aandelenmarkten. Desondanks kon de KBC Groep haar activiteiten nog verder uitbreiden. Zo steeg het totale marktaandeel op zowel de Belgische thuismarkt als in Centraal-Europa, dankzij de goede prestaties van de basisactiviteiten in zowel het bank- als het verzekeringsbedrijf. Dit kwam onder meer tot uiting in een groei van de rentewinst en een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie