Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HEAO-MER voor gezondheidstechnische beroepen van start

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stichting Vakopleiding Gezondheidstechnische Beroepen

Deeltijdopleiding HEAO-MER van start

START VAN DE OPLEIDING
De deeltijdopleiding HEAO Management, Economie en Recht voor gezondheidstechnische beroepen start op maandag 3 september 2001 met 17 studenten. De studenten zijn afkomstig uit de branches Optiek, Tandtechniek, Audiciens, Orthopedisch Instrumentmakers en Bandagisten en Orthopedische Schoentechniek. Voor aanvang van de eerste lessen zal tijdens een startborreltje het glas geheven worden op de veelbelovende toekomst van deze eerste lichting studenten.

DE BEROEPSGERICHTE INKLEURING
Voor een optimale aansluiting van deze nieuwe opleiding op de praktijksituatie van deze studenten richt de SVGB een klankbordcommissie op. In deze commissie hebben alle betrokken partijen zitting. Het doel is het verwezenlijken van de beroepsgerichte inkleuring van de reguliere studie HEAO-MER, zodat de opleiding goed aansluit bij de belevingswereld, problematiek en interesse van de studenten in de genoemde gezondheidstechnische branches.

CONTACTPERSONEN
Indien u algemene vragen heeft over de opleiding kunt u terecht bij de SVGB. Uw contactpersonen zijn Wilfried Herijgens en Lisette van Dijk Telefoonnummer 030 603 67 56.
E-mail-adres: (wherijgens@svgb.nl) of (ldijk@svgb.nl)

Voor specifieke en praktische vragen over de opleiding kunt u direct contact opnemen met de Hogeschool van Utrecht, faculteit Economie en Management. Uw contactpersoon bij de Hogeschool van Utrecht is Fred Schaaf.
Telefoonnummer 030 258 62 45.
E-mail-adres: (F.Schaaf@econ.hvu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie