Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentegids Hoogeveen in nieuw jasje

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoogeveen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogeveen31 augustus 2001

Gemeentegids Hoogeveen in nieuw jasje

Vanaf komende maandag wordt de nieuwe gemeentegids Hoogeveen 2001-2002 huis aan huis in de hele gemeente verspreid. De gids is drastisch veranderd ten opzichte van die van voorgaande jaren. In overleg met een nieuwe uitgever, City & Tourist Promotions te Waalwijk, ligt er nu een gids met veel kleur op magazineformaat.

In de gids staat zowel gemeentelijke informatie als gegevens van andere maatschappelijke instellingen en clubs. Advertenties van winkels en bedrijven completeren het geheel.

Plattegronden in kleur

Een groot aantal pagina's is nu in kleur, waaronder de plattegronden. Er is een kaart van elke kern, van de hele gemeente en van het stadscentrum. Ook nieuw zijn de artikelen over twee belangrijke projecten in Hoogeveen, te weten Hoogeveens nieuwste woonwijk Erflanden en de grootschalige herstructurering van Krakeel. Verder omvat de gids nu informatie over de historie, het wapen en de vlag van de gemeente.

Afval Apart

Handig is verder de uitgebreide informatie over het gescheiden aanbieden van huishoudelijk afval ('Afval Apart') in Hoogeveen en over de internetsite www.hoogeveen.nl. Wat de gemeenteraad betreft: in de gids staat een foto van elke raadsfractie met daarbij de namen en adresgegevens.

Gemeentegids op internet

Nieuw is daarnaast de gemeentegids op internet. De talloze adresgegevens (huisartsen, sportverenigingen, enzovoort) zijn op de site van de uitgever te vinden: www.ctponline.nl en via www.hoogeveen.nl (onder 'Links').

Wie wil reageren op de inhoud van de gids, kan contact opnemen met het gemeentelijk voorlichtingscentrum in het raadhuis, telefoon (0528) 291256, e-mail (gemeente@hoogeveen.nl)

© Copyright Gemeente Hoogeveen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie