Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanrijding onder invloed in Almere

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 3-09-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Niet voldoen aan bevel
ALMERE Zondagmiddag is een 27-jarige Almeerder aangehouden. Surveillerende agenten zagen hem in zijn auto door rood stoplicht rijden en meerdere malen geen richting aangeven. Toen hij geparkeerd had bij de Schrijverstraat spraken de agenten hem aan en schreven een paar bekeuringen aan. De man liep hierbij weg. Nadat de agenten hem een paar keer hadden gevorderd om te blijven staan, werd hij aangehouden en geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij is na verhoor weer heengezonden.

Aanrijding onder invloed
ALMERE Zondagavond is op het Lavendelplantsoen een 39-jarige automobilist uit Soest aangehouden nadat hij onder invloed betrokken raakte bij een aanrijding. De man sloeg vanaf de Koolzaadweg het Lavendelplantsoen in, raakte de macht over het stuur kwijt, botste tegen een geparkeerde auto en kwam in een voortuin tot stilstand. De man raakte hierbij licht gewond aan zijn hoofd. Uit een ademanalyse op het politiebureau bleek hij een promillage te hebben van 1,81 (795 ug/l). Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal wordt opgemaakt.

Gevallen met bromfiets
ALMERE Een 47-jarige vrouw uit Almere is zondagavond op De Steiger gewond geraakt nadat ze met haar brommer was uitgegleden. Ze is per ambulance met vermoedelijk een gebroken bovenarm overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie