Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strikt politietoezicht op parkeergedrag in centrum Zevenaar

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie RivierenlandMaandag, 3 september 2001


Strikt politietoezicht op parkeergedrag in centrum Zevenaar

De unit Zevenaar van de politie Rivierenland gaat strikt toezicht houden op het parkeergedrag in het centrum van Zevenaar. Het centrum is als geheel aangewezen als blauwe zone; met uitzondering van de parkeervakken geldt er in het centrum een algeheel parkeerverbod.

Derhalve zal er op toegezien worden dat er binnen de vakken wordt geparkeerd en dat de parkeerschijf correct wordt gebruikt. Ook het parkeren buiten de vakken wordt in de gaten gehouden.

Waarschuwingen
Om de parkeerders te laten wennen zullen de eerste weken alleen schriftelijke waarschuwingen worden uitgedeeld. Op enig moment zal er echter worden bekeurd. Het onjuist parkeren gaat dan negentig gulden kosten (voor het parkeren op plaatsen voor invaliden zonder toestemming geldt een boete van 140 gulden).Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar

Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie