Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak Ontwerp-Streekplan Noord-Brabant 2002 Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Inspraak Ontwerp-Streekplan Noord-Brabant 2002

Met ingang van 3 september 2001 ligt het ontwerp-streekplan Noord-Brabant 2002 met het bijbehorende ontwikkelingsprogramma gedurende vier weken voor eenieder ter inzage, onder andere op het gemeentelijk Informatiecentrum in het Stadskantoor. Het streekplan geeft het ruimtelijk beeld voor Noord-Brabant aan voor de periode tot 2012. Het is onder meer het toetsingskader voor gemeentelijke en regionale plannen. Het centrale thema van het streekplan is zorgvuldiger ruimtegebruik. In het ontwikkelingsprogramma geeft de provincie een voorzet voor een aantal projecten die zij met anderen wil uitvoeren om tot zorgvuldiger ruimtegebruik in Noord-Brabant te komen.
Tot ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie