Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging openingstijden Milieustraat gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Wijziging openingstijden Milieustraat

De Milieustraat krijgt vanaf 3 september andere openingstijden. De straat is na die datum open van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 uur tot 16:00 uur.

De meeste Leidenaren komen bij de Milieustraat tussen 10:00 uur 's ochtends en 15:00 uur 's middags. Daarna neemt het aantal bezoekers sterk af, tot er soms tussen vijf en zes uur 's middags maar één of twee bezoekers komen. Dit is gebleken uit een onderzoek naar de tijdstippen dat de burger de Milieustraat bezoekt en daarom is besloten de openingstijden aan te passen.

Met ingang van 3 september gaat de Milieustraat om 9:00 uur open, in plaats van 7:30 uur nu. De straat sluit voortaan een uur eerder: om 17.00 uur (zaterdag 16:00 uur). Op de Milieustraat kan bijna alle afval gratis aangeboden worden. De Milieustraat is gevestigd op het industrieterrein De Waard, aan de J.C. de Rijpstraat 11, tegenover Kringloopbedrijf Het Warenhuis. Bij het Warenhuis kunnen bruikbare artikelen afgeven worden.

Voor informatie over de Milieustraat en het Warenhuis kan men terecht bij het Servicepunt Woonomgeving (071) 516 55 01.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie