Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Asfalteringswerkzaamheden Schollevaar Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Asfalteringswerkzaamheden Schollevaar

Vanaf maandag 3 september tot en met vrijdag 7 september 2001 wordt in de wijk Schollevaar een aantal wegen geasfalteerd. Het betreft de Grafiek, het Kleine Inez Erf tussen het Filomeentje Erf en het Roos van Dekama Erf en de Hobo tussen de Posthoorn en de Klaroen. De huidige asfalttoplaag wordt afgefreesd en vervolgens wordt een nieuwe asfalttoplaag aangebracht.
Gedurende het frezen en asfalteren worden de wegen én de woonbuurten die op deze wegen uitkomen tijdelijk voor het doorgaande verkeer afgesloten. Op dit moment kan niet exact worden aangegeven wanneer er waar wordt gewerkt. Tijdens de werkzaamheden geven borden de exacte tijden en locaties van afsluitingen zoveel mogelijk aan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Informatiecentrum van de gemeente Capelle aan den IJssel, telefoon 010-2848484.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie