Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Info Opleiders en PuntEDU sluiten strategische samenwerking

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Info Opleiders en PuntEDU sluiten strategische samenwerking

Leiden, 03 september 2001 - Info Opleiders, trainingsinstituut op het gebied van standaard- en maatwerksoftware voor informatisering en automatisering en partner van Microsoft, heeft onlangs een strategische alliantie gesloten met PuntEDU.

Het betreft de gezamenlijke marktbenadering met diverse trainingen voor bedrijven die zich bezighouden met e-business. Info Opleiders neemt binnen deze samenwerking de technische en applicatietrainingen voor haar rekening. PuntEDU continueert de eigen ontwikkelde strategische management- en marketingtrainingen.

Info Opleiders heeft een rijke staat van dienst op het gebied van trainingsontwikkeling en beschikt over de benodigde didactische ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie