Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Molenaar en Dagelet Nederlands Kampioen Sharpie klasse

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 3-9-2001

ZEILEN - Sharpie kampioenschappen op de WesteinderWouter Molenaar en Frans Dagelet zijn op de Westeinder plas onder zeer wisselende omstandigheden Nederlands kampioen in de sharpie klasse geworden.

Een kleine 30 sharpie's meldden zich voor het kampioenschap wat met weinig en zeer draaiende wind begon. Na het eerste weekend waren er drie kandidaten voor de titel, namelijk de teams : Molenaar / Dagelet, Weller/ van Veen en van Wijk / Mooy. Het tweede weekend begon
aanvankelijk met 3 bft en wakkerde later aan tot 4/5 bft waarbij ex-valkenzeiler Bart Kraan en Ton van Berkel zich in hun element voelden met een vierde, een eerste en twee tweede plaatsen. Wouter Molenaar en Frans Dagelet konden meer wind ook prima aan en met 6 eerste plaatsen van de acht wedstrijden werden ze overtuigend
kampioen. De tweede totaal plaats ging naar Tom Weller en Jeroen van Veen en derde werden Bart Kraan en Ton van Berkel.

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie