Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Kerkrade Limburg-Zuid

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 3-09-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 13.45 u) Maandag, 3 september 2001

District Kerkrade

Landgraaf; test geslaagd ?
Afgelopen nacht, zondag op maandag nacht omstreeks 00.45 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een zwem/sportcomplex aan de Hoogstraat in Landgraaf. De politie die snel terplaatse was trof in het gebouw/zwembadcomplex twee mannen (18/19) uit Landgraaf aan die in het zwembad waren geweest. Beide illegaal nachtelijke zwemmers werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In het complex vond de politie overigens enkele briefjes waarin werd aangegeven dat het binnendringen in het complex en de nachtelijke zwempartij meer als een soort van inbraaktest moest worden gezien. De politie die een nader onderzoek instelt en tegen beide verdachten proces-verbaal zal opmaken, denkt overigens dat de test als geslaagd kan worden beschouwd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie