Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 03-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 3-09-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 13.30 u) Maandag, 3 september 2001

District Heerlen

Heerlen; tasjesdief
Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht zag een tasjesdief op een terras van een horecagelegenheid aan de Pancratiusstraat in Heerlen in een onbewaakt ogenblik kans de tas (welke aan een terrasstoel hing) van een 27-jarige vrouw uit Heerlen te stelen en ermee vandoor te gaan. De vriend van het slachtoffer liep de tasjesdief achterna en wist hem in de omgeving in de kraag te vatten. Hij droeg de tasjesdief, een 40-jarige man uit Heerlen over aan de inmiddels gewaarschuwde politie die de aangehouden verdachte hebben overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. Bleek dat die een gsm van het slachtoffer bij zich had. Die werd inbeslaggenomen. De tas werd op de Akerstraat teruggevonden. De politie stelt een nader onderzoek in.

Hoensbroek; stoelendief
Een politiepatrouille zag vanmorgenvroeg, omstreeks 05.00 uur op de Marktstraat in Hoensbroek een man schielijk weglopen. De politie die dat niet vertrouwde ging op onderzoek uit en trof de man in de struiken aan. In de struiken vond de politie ook nog een tweetal terrasstoelen. De man, een 38-jarige man uit Hoensbroek bekende meteen de terrasstoelen op de Markt in Hoensbroek te hebben gestolen. Thuis in zijn woning stonden ook nog een viertal gestolen terrasstoelen. Alle terrasstoelen werden inbeslaggenomen. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie