Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee nieuwe Ahold overnames in de Verenigde Staten

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Koninklijke Ahold
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Ahold

Twee nieuwe Ahold overnames in VS: Alliant Foodservice Inc. en Bruno's Supermarkets Inc.

Financiering door middel van emissie van aandelen, die vandaag begint

Zaandam, 4 september 2001 - Ahold heeft vandaag twee nieuwe acquisities bekend-gemaakt en een versnelde aandelen emissie, een zogenaamde 'accelerated bookbuilding', die meteen begint. De opbrengst van de emissie zal worden gebruikt voor de gedeeltelijke financiering van de overnames van de Amerikaanse ondernemingen Alliant Foodservice, Inc. ('Alliant') en Bruno's Supermarkets, Inc. ('Bruno's Supermarkets). De overeenkomsten tussen de partijen zijn vandaag in Amerika getekend. Ahold verwacht dat, na afronding, beide transacties direct zullen bijdragen aan de groei van de winst per aandeel Ahold. Naar verwachting zullen beide transacties, na het verkrijgen van de noodzakelijke goedkeuring door de Amerikaanse mededingingsautoriteiten, omstreeks het eerste kwartaal 2002 worden afgerond.

Alliant Foodservice Alliant is een vooraanstaande speler in de groeiende Amerikaanse foodservice-sector met in boekjaar 2000 een netto-omzet van circa USD 6,6 miljard en een EBITDA (operationele cash flow) van circa USD 174 miljoen.

Bruno's Supermarkets Bruno's Supermarkets, met 184 winkels, waarvan 169 supermarkten, is een Amerikaanse foodretailer in de zuidoostelijke staten Alabama, Florida, Mississippi en Georgia. Onderdeel van de transactie is ook Bruno's Inc., eigenaar van 7 vastgoed projecten, die worden geleased aan Bruno's Supermarkets. De netto-omzet van Bruno's Supermarkets bedroeg in boekjaar 2000 circa USD 1,65 miljard. Gezamenlijk met Bruno's Inc. werd in boekjaar 2000 een EBITDA behaald van circa USD 60 miljoen.

Commentaar Ahold President Cees van der Hoeven Ahold President Cees van der Hoeven zei in een reactie dat 'de nieuwe acquisities van Alliant Foodservice en Bruno's Supermarkets in de Verenigde Staten voortreffelijk passen in de groeistrategie van de onderneming. Ze voegen aanzienlijke waarde toe aan onze twee belangrijkste distributiekanalen. Al onze stakeholders kunnen profiteren van deze transacties omdat ze een versterking betekenen van onze hoofdactiviteiten in de VS, waardoor we nog beter in staat zullen zijn aan de wensen van de klant tegemoet te komen. We zijn verheugd dat we vandaag overeenstemming hebben bereikt over de transacties en onmiddellijk met de financiering van start kunnen gaan.'

Details aandelen emissie en transactie Het totaal bedrag voor de overname van Alliant Foodservice is USD 2,2 miljard, inclusief USD 750 miljoen aan overgenomen schulden. De transactie moet worden goedgekeurd door de aandeelhouders van Alliant. Een dochteronderneming van Clayton, Dubilier & Rice, die circa 90% van de uitstaande aandelen Alliant houdt, heeft al ingestemd met de acquisitie.

Voor de overname van Bruno's Supermarkets en Bruno's Inc. zal Ahold circa USD 500 miljoen betalen. De definitieve aankoopprijs is afhankelijk van het eigen vermogen van Bruno's Supermarkets en Bruno's Inc. op het moment van afronding van de overname. De acquisities moeten worden goedgekeurd door de aandeelhouders. Inmiddels hebben aandeelhouders met circa 75% van de uitstaande gewone aandelen van Bruno's Supermarkets en Bruno's Inc., al ingestemd met de acquisities.

De gedeeltelijke financiering van beide overnames verwacht Ahold te kunnen doen uit de opbrengst van een versnelde emissie, een zgn. "accelerated bookbuilding", van maximaal 70 miljoen aandelen Ahold, in de vorm van gewone aandelen en American Depository Shares (ADSs).

Gebaseerd op de slotkoers van het aandeel Ahold op Euronext Amsterdam op 3 september van Euro 32,71, zou de emissie maximaal Euro 2,3 miljard opbrengen. Ahold heeft het syndicaat van banken een 'greenshoe' optie verleend, waarmee de totale omvang van de emissie eventueel met maximaal 15% kan worden verhoogd.

ABN AMRO Rothschild, Goldman Sachs International en Merrill Lynch International treden op als joint global coordinators en joint bookrunners. ING Barings, Kempen & Co. en Rabo Securities zullen worden uitgenodigd als co-managers van het syndicaat. De emissie van nieuwe Ahold aandelen zal worden gestructureerd als een geregistreerde openbare emissie in de VS en als een onderhandse plaatsing elders, inclusief een onderhandse plaatsing bij institutionele en particuliere beleggers in Nederland voor zover het klanten van de syndicaatsbanken betreft.

Inschrijving begint vandaag Inschrijving op de emissie van nieuwe gewone aandelen opent vandaag en zal naar verwachting sluiten op 6 september 2001 aan het slot van de officiële beurshandel op Euronext Amsterdam. De banken houden zich het recht voor om, in overleg met Ahold, de inschrijving op ieder gewenst moment te kunnen sluiten. Ten behoeve van de openbare emissie van de ADSs in de VS wordt een "prospectus supplement" samengesteld en toegevoegd aan de bestaande "shelf filing" bij de Securities and Exchange Commission (SEC) in de VS. De filing zal plaatsvinden na de vaststelling van de definitieve uitgiftekoers van de nieuwe aandelen.

Het prospectus supplement alsmede de documenten die hiervan indirect deel uit maken en de bestaande shelf filing zullen op aanvraag verkrijgbaar zijn op het Ahold-hoofdkantoor in Zaandam en zullen ook op de Ahold website (www.ahold.com) toegankelijk zijn ten tijde van de filing van het prospectus supplement bij de SEC.

Voor de nieuwe gewone aandelen is of zal notering worden aangevraagd bij Euronext Amsterdam en voor de nieuwe ADSs aan de New York Stock Exchange (NYSE). Levering en betaling van de gewone aandelen en ADSs wordt niet later verwacht dan 12 september 2001. Toelating tot de notering en handel in de nieuwe aandelen op Euronext Amsterdam en de ADSs op NYSE wordt verwacht op dezelfde datum.

De nieuwe gewone aandelen Ahold en ADSs zullen niet gerechtigd zijn tot het interim dividend dat betaalbaar zal worden gesteld op 10 september 2001, maar wel tot het slotdividend over 2001, dat naar verwachting betaalbaar zal worden gesteld in mei 2002. Gegevens over het uiteindelijke aantal uit te geven aandelen en ADSs en de uitgiftekoers worden zo snel mogelijk na de sluiting van de inschrijving bekendgemaakt.

Alliant Foodservice, Inc. Alliant Foodservice is een vooraanstaande voedseldistributeur in de groeiende Amerikaanse foodservice-sector. In het boekjaar 2000 behaalde de onderneming een netto-omzet van circa USD 6,6 miljard en een EBITDA van circa USD 174 miljoen.

De onderneming levert voeding en gerelateerde producten aan circa 125.000 klanten in de gezondheidszorg, horeca en andere sectoren, in de gehele Verenigde Staten. Het assortiment van Alliant bestaat uit meer dan 135.000 artikelen, waaronder versproducten, vlees, diepvries- en gekoelde waren. Ongeveer een derde van de omzet was in 2000 afkomstig van meer dan 6.000 huismerk artikelen. Alliant staat ondermeer bekend als toonaangevende leverancier van de Amerikaanse gezondheidszorgsector. Daarnaast wordt meer dan 40% van de omzet gerealiseerd via 'street sales', de directe verkoop door vertegenwoordigers. De overige omzet is afkomstig uit met name de gezondheidszorg en van multi-unit horecaketens.

Perfecte aansluiting bij bestaande Ahold-activiteiten in de VS De acquisitie van Alliant door Ahold's 100% dochter U.S.Foodservice volgt op de vorig jaar door Ahold uitgevoerde overnames van U.S. Foodservice en PYA/Monarch. De nieuwe overname versterkt Ahold's positie in de Amerikaanse foodservice-sector. Het bereik van U.S. Foodservice in midwest en westelijk Amerika wordt verder uitgebreid. Door de acquisitie kan Ahold nog beter inspelen op de wensen van foodservice en institutionele klanten.

Ahold verwacht dat ook haar Amerikaanse supermarktketens zullen profiteren van de mogelijkheden op het gebied van cross-selling tussen foodservice en foodretail, hetgeen op dit moment al door U.S. Foodservice en Ahold's Amerikaanse supermarktketens wordt getest. De foodservice-sector in de VS is nog sterk gefragmenteerd met duizenden aanbieders. De overname van Alliant voegt 17 grote Amerikaanse steden toe aan het huidige werkgebied van Ahold. Na afronding van de acquisitie kan Ahold met haar foodservice-activiteiten circa 95% van de Amerikaanse bevolking van dienst zijn.

Alliant is grote naam in foodservice-sector Alliant's hoofdkantoor is gevestigd in Deerfield, Illinois. De onderneming, gevormd in 1976 als divisie van Kraft Foods, werd in 1990 verzelfstandigd. In 1995 nam de investerings-maatschappij Clayton, Dubilier & Rice, alsmede het management van Alliant, de onderneming over. Via 48 distributiecentra bereikt Alliant circa 200.000 locaties in de foodservice-sector. Meer dan 20 % van de omzet wordt gerealiseerd door levering aan de gezondheidszorg sector. Andere grote afnemers zijn onder meer zelfstandige restaurant- en horecaketens. Alliant heeft ongeveer 12.000 medewerkers in dienst.

Belangrijke synergievoordelen De synergievoordelen uit de overname van Alliant worden voor het eerste jaar na afronding van de transactie geraamd op circa USD 70 miljoen, oplopend naar circa USD 120 miljoen in het derde jaar. Ahold verwacht operationele synergieën ondermeer op de gebieden van inkoop, marketing, IT, huismerk-ontwikkeling, logistiek en distributie. De transactie zal naar verwachting binnen 3 of 4 jaar na afronding EVA ('economic value added') positief zijn.

Bruno's Supermarkets, Inc. Bruno's Supermarkets is een Amerikaanse supermarktonderneming met 184 winkels, waarvan 169 supermarkten, in de zuidoostelijke staten Alabama, Florida, Mississippi en Georgia, met een netto-omzet in boekjaar 2000 van circa USD 1,65 miljard en gezamenlijk met Bruno's Inc. een EBITDA van circa USD 60 miljoen. Bruno's, met het hoofdkantoor in Birmingham, Alabama, staat bekend als een leidende supermarktonderneming. Ahold raamt de totale synergievoordelen uit de overname van Bruno's Supermarkets op circa USD 35 miljoen in het eerste volledige jaar na afronding van de overname, oplopend tot circa USD 50 miljoen in het derde jaar. De onderneming heeft daarnaast uitstekende groeimogelijkheden in het zuid-oosten van de Verenigde Staten. De transactie zal naar verwachting binnen 3 jaar na afronding EVA ('economic value added') zijn.

Bruno's Supermarkets, opgericht in 1932, heeft drie winkelformules: supermarkten, gerenommeerde superstores en buurtwinkels. De 120 supermarkten werken onder de naam Food World en Food Max. Ze staan bekend om hun concurrerende prijzen. Bruno's (30 winkels) is de meer traditionele superstore met uitstekende service en kwaliteit. De 18 buurtwinkels werken onder de naam Food Fair. Door zeer veel aandacht te geven aan het versassortiment in de drie formules onderscheidt Bruno's Supermarkets zich van de plaatselijke concurrentie. De onderneming heeft tevens één distributiecentrum, 2 benzinestations, 13 slijterijen en één drogisterij/apotheek. Bruno's Supermarkets heeft circa 14.000 medewerkers in dienst.

Ahold in de Verenigde Staten Ahold is sinds 1977 actief in de Verenigde Staten. Met vijf supermarktondernemingen - Stop & Shop, Giant-Landover, Giant-Carlisle, Tops en BI-LO - heeft Ahold bijna 1.400 winkels waarvan 1.050 supermarkten. De winkelketens zijn gelegen langs de oostkust van de Verenigde Staten. In overeenstemming met haar multi-channel strategie nam Ahold vorig jaar U.S. Foodservice over, de op één na grootste foodservice-onderneming in Amerika. Daarna volgde de overname van PYA/Monarch, een voormalige zusteronderneming van U.S. Foodservice. De totale omzet van Ahold's foodretail- en foodservice-activiteiten in de VS in 2000 bedroeg USD 27,8 miljard.

Ahold in de wereld Wereldwijd heeft Ahold circa 8.600 supermarkten, hypermarkten en andere winkelformules in de Verenigde Staten, Europa, Latijns-Amerika en Azië. De onderneming heeft tevens belangrijke activiteiten in de foodservice sector. Aan de ontwikkeling van andere vormen van dienstverlening waaronder financiële diensten en thuisbezorging op basis van internetwinkelen, wordt intensief gewerkt. Ahold heeft momenteel wereldwijd circa 420.000 medewerkers in 25 landen. Ahold's website is www.ahold.com.

Ahold Corporate Communicatie: 075 659 5720 075 659 5665 Mobiel: Hans Gobes 0655 822 298, Jan Hol 0622 933 137


'Aandelen en/of ADSen mogen niet worden aangeboden of verkocht in de V.S. op basis van dit document. Ahold heeft middels een F-3-formulier een reeds van kracht geworden Registration Statement ingediend bij de SEC en verwacht dienovereenkomstig aandelen en/of ADSen te zullen aanbieden in de V.S. Ieder aanbod van aandelen en/of ADSen in de V.S. zal geschieden aan de hand van een prospectus supplement in aanvulling op het prospectus dat vervat is in het Registration Statement . Het prospectus supplement zal (door verwijzing) gedetailleerde informatie bevatten over de onderneming, het management en de financiële cijfers. De aandelen en/of ADSen die buiten de V.S. worden geplaatst zijn niet geregistreerd ingevolge de Securities Act 1933, zoals van tijd tot tijd gewijzigd, en mogen niet worden aangeboden of verkocht in de V.S., tenzij zij zijn geregistreerd ingevolge de Securities Act 1933of een ontheffing is verleend van de desbetreffende registratieverplichtingen. Aandelen mogen niet worden aangeboden of verkocht in het Verenigd Koninkrijk op basis van dit of enig ander document anders dan aan personen die in hun normale bedrijfsuitoefening beleggingen doen of beheren, hetzij als opdrachtgever, hetzij als tussenpersoon, of in omstandigheden die geen openbare aanbieding in het Verenigd Koninkrijk vormen in de zin van de Public Offers of Securities Regulations 1995of Part IV of the Financial Services Act 1986. Aandelen en/of ADSen mogen niet worden aangeboden of verkocht in een andere jurisdictie (anders dan de V.S.) in omstandigheden die in die jurisdictie een openbare aanbieding vormen of die in die andere jurisdictie zouden moeten worden geregistreerd of onderworpen zouden moeten zijn aan een prospectus (of daarmee gelijk te stellen document). AAB, GS and ML, die ieder in het Verenigd Koninkrijk onderworpen zijn aan de regels van The Securities and Futures Authority Limited, handelen uitsluitend namens Ahold en geen andere partij in verband met de in dit document bedoelde transacties en aanvaarden geen aansprakelijkheid jegens een andere partij dan Ahold voor de bescherming die zij hun cliënten bieden of voor het geven van advies betreffende de transacties of andere aangelegenheden bedoeld in dit document.

Bepaalde uitspraken in dit persbericht, inclusief verwachtingen ten aanzien van Ahold's toekomst, zijn 'forward looking statements' in de zin van het Amerikaanse effectenrecht en worden geacht te vallen onder de zogenaamde 'safe harbors'. De uiteindelijke resultaten van de onderneming kunnen aanmerkelijk verschillen ten opzichte van de 'forward looking statements' aangezien deze onderhevig zijn aan risico's, onzekerheden en andere factoren waarop de onderneming geen invloed heeft. Deze factoren betreffen onder meer de algemene economische omstandigheden en wijzigingen in rentestanden in de landen waar Ahold actief is, toename van concurrentie in de markten waar Ahold opereert, wijzigingen in marketing methoden van concurrenten en moeilijkheden die Ahold tegen kan komen bij de integratie van overgenomen ondernemingen. Schommelingen in wisselkoersen tussen de Euro en andere valuta waarin de activa, schulden en bedrijfsresultaten van Ahold worden aangeduid, met name de Amerikaanse dollar, kunnen ook de 'forward looking statements' beïnvloeden, evenals andere factoren aangehaald in Ahold's publieke mededelingen. Veel van deze factoren zijn voor Ahold niet beheersbaar en evenmin voorspelbaar.'Koninklijke Ahold N.V. Albert Heijnweg 1 Postbus 3050 1500 HB Zaandam Tel.: +31 (0)75 659 5720 Fax: +31 (0)75 659 8302 www.ahold.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...