Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Bondgenoten ongerust over gevolgen voor werknemers Jamin

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FNV BONDGENOTEN

FNV Bondgenoten ongerust over gevolgen voor werknemers Jamin

FNV Bondgenoten maakt zich zorgen over de gevolgen voor het personeel van Jamin. De keten van snoepwinkels gaat namelijk opnieuw reorganiseren. Bijna alle filialen, op vijf na, zullen worden overgedragen aan franchisers. Hoewel het de bedoeling is dat alle werknemers meegaan naar de franchisers, zal de CAO van Jamin niet meer gelden. Willem Noordman, bestuurder FNV Bondgenoten: 'Loonsverhogingen worden bijvoorbeeld afhankelijk van de Verordening Arbeidsvoorwaarden Detailhandel, een vangnetconstructie die waarschijnlijk binnenkort wordt afgeschaft. Daarnaast mag nieuw personeel voor veel lagere arbeidsvoorwaarden worden aangesteld, waardoor grote verschillen kunnen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie