Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woonfunctie Haagse Rivierenbuurt met vier locaties versterkt

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

2001-09-04: Woonfunctie Rivierenbuurt met vier locaties versterkt

Het college van burgemeester en wethouders heeft 4 september ingestemd met de stedenbouwkundige visie van de Luxemburgse architect Rob Krier voor een aantal locaties in de Rivierenbuurt. Het gaat om de locaties Boomsluiterskade, Spui/ Lamgroen, de locatie van de Staatsdrukkerij aan Boomsluiterskade en Christoffel Plantijnstraat en van de drankengroothandel in de Christoffel Plantijnstraat. Deze studie wordt vijf september aan de bewoners van de Rivierenbuurt gepresenteerd, terwijl de commissie ROSV de opvattingen van Krier 12 september bespreekt. Vervolgens worden op basis van deze uitgangspunten planvoorstellen uitgewerkt die voor het einde van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie