Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen: hennepkwekerijen

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 4-09-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 15.45 u) Dinsdag, 4 september 2001

District Heerlen

Heerlen; hennepkwekerijen
Bij controle vanmorgen, dinsdagmorgen in een woning aan de Eikstraat in Heerlen trof de politie in de kelder en in een ruimte op een bovenverdieping een hennepkwekerij aan met totaal zon 420 hennepplanten. Die werden samen met de aangetroffen apparatuur, zoals groeilampen, transformatoren, ventilatoren, afzuigapparaten en transformatoren inbeslaggenomen. Tegen de bewoner maakt de politie proces-verbaal op.
Ook tegen de bewoner van een woning aan de Schandelerboord in Heerlen maakt de politie proces-verbaal op. Bij controle ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie