Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachten mishandeling in Veghel aangehouden

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 4-09-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

AUTO INBREKER OVERLOPEN

De politie heeft maandagavond een 20 jarige man uit Polen aangehouden op verdenking van inbraak in een auto. De auto stond geparkeerd bij een woning aan de Hogepad in Uden. De eigenaar hoorde een autodeur en zag vervolgens een onbekende man bij zijn auto weglopen die een portemonnee weggooide. In afwachting van de komst van de inmiddels gebelde po-litie heeft hij de man vastgehouden. De man is door de politie aangehouden en ingesloten.

VERDACHTEN MISHANDELING AANGEHOUDEN

De politie heeft maandagavond twee mannen aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging. De verdachten, een 26 jarige man uit Den Haag en een 32 jarige man uit Veg-hel, sloegen een bezoeker van een horecagelegenheid aan de Zuidkade in Veghel zonder directe reden neer. Ook bedreigden zij de cafeeigenaar. De mannen zijn aangehouden en ingesloten. Na verhoor zijn zij in de loop van dinsdag in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie