Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duitse Chef Defensiestaf bezoekt Nederland

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van DefensieNieuwsberichten

Generaal Kujat

Duitse Chef Defensiestaf bezoekt Nederland

04-09-2001

De Duitse Chef Defensiestaf, generaal H. Kujat, is vanmorgen (4 september) voor een tweedaags officieel bezoek in Nederland aangekomen. Met een erewacht werd hij op Marinevliegkamp Valkenburg ontvangen. De Duitse Chef Defensiestaf is in Nederland op uitnodiging van de Nederlandse Chef Defensiestaf, Admiraal L. Kroon.

Na afloop van de inspectie van de erewacht op Vliegkamp Valkenburg bracht generaal Kujat een bezoek aan Staatssecretaris H. van Hoof van Defensie. In het Defensie Crisis Beheersing Centrum (DCBC) werd de Duitse Chef Defensiestaf vervolgens door onder meer de Souschef Operatiën, de Souschef Internationale Plannen en Samenwerking en de Souschef Plannen gebrieft over verschillende onderwerpen, zoals de huidige inzet van de Nederlandse krijgsmacht en de verplichtingen en de internationale militaire samenwerking, plannen en beleid. Morgen brengt generaal Kujat een bezoek aan de Hr.Ms. Rotterdam en de operationele school van de marine in Den Helder. (foto: Duitse Ministerie van Defensie)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie