Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee gewonden bij bedrijfsongeval in Budel-Dorlein

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 4-09-2001
3e Persbericht 4 september 2001

Berichten uit de regio

Budel-Dorlein: Twee gewonden bij bedrijfsongeval Twee monteurs van een onderhoudsbedrijf uit Hellevoetsluis zijn dinsdagmorgen rond 9.15 uur tijdens hun werkzaamheden bij een bedrijf aan de Hoofdstraat in Budel-Dorplein gewond geraakt Zij demonteerden bij het bedrijf een grote afsluiter van een stoomleiding en tijdens de demontage schoot een kraan van de betreffende leiding los. Op de stoomleiding stond een hoge druk waardoor een van de monteurs meters ver werd weggeslingerd. Een monteur uit Roosendaal ( leeftijd onbekend) werd met een traumahelikopter naar het St. Joseph ziekenhuis gebracht. Hij liep een gebroken been, tweede graads brandwonden aan zijn gezicht en gekneusde ribben op. De andere monteur afkomstig uit Dordrecht ( leeftijd eveneens onbekend) werd per ambulance naar het St. Anna ziekenhuis vervoerd. Hij liep brandwonden op aan zijn benen. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de oorzaak en omstandigheden van het bedrijfsongeval.

Gemert: Hennepkwekerij ontmanteld
De politie heeft dinsdagmiddag in een garagebox behorende bij een woning aan Den Elding in Gemert een hennepkwekerij ontmanteld. In de garagebox stonden 234 planten. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. Het energiebedrijf heeft de stroomvoorziening afgesloten. De planten en toebehoren zijn in beslaggenomen en worden vernietigd. De bewoner, een 48-jarige man heeft op het politiebureau een dagvaarding ontvangen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie