Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lufthansa start verbinding Frankfurt - Bangalore

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Lufthansa verbindt Bangalore met Europa
Rechtstreekse vluchten vanuit Frankfurt

Met ingang van september vliegt de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa drie maal per week rechtstreeks vanuit Frankfurt naar Bangalore. Lufthansa is daarmee de eerste Europese luchtvaartmaatschappij die de 'Silicon Valley' van India verbindt met Europa en - via een overstap in Frankfurt - het Amerikaanse continent. Bangalore is één van de vier grootste steden van India met een populatie van meer dan zes miljoen mensen. Bangalore is het landelijke centrum voor informatie-technologie en textiel-industrie en huisvest een groot aantal universiteiten, onderzoekcentra, softwarefabrieken en dochtermaatschappijen van westerse high-tech bedrijven. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie