Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale onderscheiding voor detective Hoffmann Senior

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GHH SENIOR

Detective Hoffmann Senior krijgt internationale onderscheiding

Detective Hoffmann Senior krijgt internationale onderscheiding

Nederlandse detective in Canada onderscheiden

Afgelopen zaterdag heeft Gerd H. Hoffmann Sr, consultant van recherchebureau GHH Senior te Huizen en G.H. Hoffmann Senior Ltd. te Alderney (Kanaaleilanden), de Tom J. Connell Security Award ontvangen tijdens de jaarvergadering van het World Investigators Network (W.I.N.) in Vancouver, Canada. Het W.I.N. telt thans 348 leden in 63 landen.

Tom J. Connell was medeoprichter van het W.I.N. Na zijn overlijden in het afgelopen jaar werd besloten een prijs in zijn nagedachtenis in te stellen. Deze prijs zal jaarlijks worden toegekend aan het W.I.N.-lid dat een grote bijdrage aan deze beroepsvereniging heeft geleverd alsmede uitzonderlijke diensten ten behoeve van de recherche- en de securitywereld heeft verricht.

Gerd H. Hoffmann Sr is de eerste ontvanger van deze prijs. Al sinds 1962 bestrijdt de heer Hoffmann Sr. bedrijfsfraude in al zijn vormen zowel in Nederland als daar buiten. Zijn naamsbekendheid is enorm onder directeuren, advocaten en journalisten. Het grote vakmanschap en inzet van de heer Hoffmann waren redenen om deze prijs aan hem toe te kennen.

Contactadres: Contactpersoon:

GHH Senior De heer F.J. Verkerk RSE Huizermaatweg 17 06 26 49 22 95 1273 NA Huizen
Tel: 035 533 66 33
Fax: 035 533 61 33
www.ghhsr.com
email: (info@ghhsr.com)


04 sep 01 11:06

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie