Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CompTIA en Novell bundelen certificatie-opleidingen

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

CompTIA en Novell bundelen certificatie-opleidingen

Novell erkent leveranciersonafhankelijke industriële standaarden door CompTIA's Network+, Server+ en IT Project+ in certificatie-opleidingen te integreren

Zaandam, augustus 2001 - CompTIA, the Computing Technology Industry Association, en Novell kondigen aan dat de CompTIA-opleidingen in het NetWare 6 CNE-programma van Novell geïntegreerd worden. Novell integreert de bestaande opleiding Netwerktechnologie met CompTIA's Network+, een internationaal industrieel diploma dat wordt uitgereikt aan netwerkprofessionals met 18 tot 24 maanden ervaring in de IT-industrie en dat is een absolute vereiste om het CNE-certificaat (Certified NetWare Engineer, of erkend netware-ingenieur) te verkrijgen.

CompTIA's opleiding Server+, de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie