Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Utrechters (14 en 15 jaar) aangehouden voor poging doodslag

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-09-2001

Politieberichten stad Utrecht, 08.50 uur
Aanhoudingen voor poging doodslag

UTRECHT - Twee jongens van 14 en 15 jaar uit Utrecht werden maandagochtend om zes uur van hun bed gelicht.

De beide broers worden ervan verdacht vorige week dinsdag een 18-jarige jongen in zijn borst te hebben gestoken (zie persbericht 29 augustus 2001). Het tweetal is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Autokraker op heterdaad betrapt

UTRECHT - Maandagochtend omstreeks half vier kwam een getuige het politiebureau aan de Baden Powellweg binnen met de mededeling dat op het Tolsteegplantsoen autos werden opgebroken.

Een agent liep met de getuige mee en zag op het Tolsteegplantsoen twee mannen wegrennen. Een van hen, een 21-jarige Utrechter, kon hij na een korte sprint aanhouden. Omdat de man erg lastig was, moest hij geboeid worden. Hij werd ingesloten.

Verkeersongeval lestel

UTRECHT Op de Amsterdamsestraatweg vond maandagavond een aanrijding tussen twee bromfietsers plaats.

Omstreeks kwart voor zeven reed een 19-jarige bromfietsbestuurder uit Utrecht over het fietspad voor het verkeer in tegemoetkomende richting. Ter hoogte van het spoorwegviaduct botste hij frontaal tegen een 16-jarige bromfietsbestuurder uit Utrecht.

Beide bestuurders liepen beenletsel op en moesten worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Winkeldief aangehouden

UTRECHT Dinsdagmiddag kreeg de politie een melding dat in een winkel aan het Hammerskjoldhof een vrouw was staande gehouden voor het stelen van kleding.

Omstreeks half vier trof de politie een 32-jarige vrouw uit Utrecht aan. De vrouw verklaarde vanwege financiële problemen af en toe kleding te stelen. Oplettend winkelpersoneel had de vrouw in de gaten gehouden en haar na de kassa staande gehouden.

Op het bureau bleek dat de Utrechtse nog een aantal goederen in haar tas had. Deze goederen waren in andere winkels weggenomen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie