Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe producten en partners Sybase tijdens TechWave

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Sybase presenteert reeks nieuwe producten en partners tijdens TechWave gebruikersconferentie

Annonceringen versterken marktpositie in e-Business, m-Business (mobiel) en v-Business (applicaties voor verticale marktsegementen)

Maarssen, september 2001 - Tijdens haar jaarlijkse gebruikersconferentie TechWave heeft Sybase Inc. (NYSE: SY) weer een reeks nieuwe producten en partners gepresenteerd. De in San Diego gehouden conferentie is dit jaar door ruim 2.500 klanten, ontwikkelaars en andere partners bezocht. Alle annoncering zijn gericht op versterking van Sybase's marktpositie in drie segmenten, te weten e-Business, m-Business en v-Business, met als doel realtime transacties op elk gewenst moment vanaf elke willekeurige locatie mogelijk te maken. Hieronder staan de belangrijkste aankondigingen vermeld, terwijl de bijlage aanvullende details verstrekt.

Sybase belangrijkste productintroducties hebben betrekking op:
* EA Server 4.0

* Sybase Communications e-Business Solution

* SQL Anywhere Studio 8.0

* PowerDesigner

* PowerJ

Accenten e-Business
Een hoogtepunt voor e-Business toepassingen is Sybase's introductie van applicatieserver EAServer 4.0. Verder demonstreerde het bedrijf haar nieuwe portal oplossing EP-Express Edition en bètaversies van de ontwikkelprogramma's PowerDesigner en PowerJ. Speciaal voor databasebeheerders biedt Sybase ook een serviceprogramma om optimaal gebruik te maken van haar ASE relationeel databasemanagement systeem. De functionaliteit hiervan wordt uitgebreid door 3 nieuwe DBA Assistent Services, terwijl op de licentieprijs tijdelijke promoties van toepassing zijn.

Accenten m-Business
Sybase's m-Business activiteiten worden behartigd door haar dochteronderneming iAnywhere Solutions, die o.a. de beschikbaarheid van SQL Anywhere Studio 8.0 (bèta) en Mobile Manager aankondigden.

Accenten v-Business
Tijdens TechWave annonceerde Sybase nieuwe producten, samenwerkingsrelaties en klanten in verschillende belangrijke verticale marktsegmenten, waaronder financiële dienstverlening, telecommunicatie en nieuwe media. De belangrijksten zijn: Sybase Communications e-Business Solution, een portaloplossing voor telecombedrijven en andere communicatie dienstverleners, de integratie van New Era of Networks producten met het portfolio van Sybase dochter Financial Fusion en de beschikbaarheid van GlobalFIX LE voor het uitwisselen van informatie tussen financiële dienstverleners. Verder werd Thomson Financial als een strategisch nieuwe klant van Financial Fusion gepresenteerd.

Bijlage: Aankondigingdetails
Aankondigingdetails

e-Business


* EAServer 4.0: de nieuwe functies in EAServer 4.0 maken het voor ontwikkelaars eenvoudiger om gebruikers te koppelen aan informatie door applicaties op servernivo te integreren tot bedrijfsbrede business-to-business, business-to-consumer en intranets oplossingen. In deze nieuwe EAServer-versie ondersteunt Sybase het veelgebruikte Java 2 platform met haar Enterprise Edition (J2EE) technologie, die nog verder verbeterd is m.b.t. prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid.


* Enterprise Portal - Express Edition 2.0: is een snel plus eenvoudig te implementeren oplossing voor het opzetten van complexe afdeling- of bedrijfportals. Het biedt bedrijven vergaande mogelijkheden om een gepersonifieerde interface naar een groeiend aantal applicaties en informatiebronnen aan te bieden, vanuit een enkelvoudige log-in beveiliging.


* ASE: anticiperend op klantbehoeften introduceert Sybase een serviceprogramma om effectiever gebruik te maken van haar relationeel databasemanagement systeem ASE. Deze beheeromgeving wordt tegelijkertijd uitgebreid met 3 nieuwe DBA Assistent Services: Installations & Configuration, Performance & Tuning plus Remote DBA Monitoring & Maintenance. Deze DBA Assistent Services ontlasten databasebeheerders van tijdrovende dagelijkse routinetaken, waardoor zij meer tijd overhouden voor strategische projecten.


* ASE 12.5: Sybase relationeel databasemanagement systeem komt dankzij tijdelijke promoties op zowel licentieprijzen als optionele modules binnen handbereik van een veel grotere gebruikersgroep (raadpleeg voor details de lokale vestiging).


* PowerDesigner: De volgende bétaversie van PowerDesigner, genaamd Neptune, is vrijgegeven voor gebruikersevaluatie en ?testen (zie www.sybase.com/neptunebeta). De Neptune versie biedt extra UML-diagrammen, aanzienlijke productiviteitsverbeteringen voor Java ontwikkelaars, geïntegreerde datawarehouse modellering en nieuwe bedrijfsproces modelleerfuncties.


* PowerJ: De nieuwe bétaversie van PowerJ, genaamd Vancouver, is eveneens beschikbaar voor gebruikersevaluatie en testen (zie www.sybase.com/vancouverbeta). Deze bevat J2EE 1.3 met EJB 2.0 en MDB ondersteuning verpakt in een verbeterde gebruikersinterface, nieuwe wizards, JSP-debugging en compatibiliteit met voorgaandeversie applicatieservers.

m-Business


* SQL Anywhere Studio 8.0 bèta: de volgende generatie SQL Anywhere Studio voegt betere prestaties, synchronisatie en
ontwikkelverbeteringen toe aan de marktleidende technologie voor datamanagement en applicatiesynchronisatie van iAnywhere Solutions.SQL Anywhere Studio 8.0 bèta maakt mobiele en draadloze databasetechnologie vooreen bredere doelgroep toegankelijk om eenvoudiger en beter beveiligde mobiele applicaties te ontwikkelen en te implementeren.


* iAnywhere Solutions Developer Community is een nieuw initiatief voor ontwikkelaars om elkaar te ontmoeten en technische kennis, toepassingservaringen plus marktnieuws met elkaar uit te wisselen. De eerste iAnywhere Solutions Developer Community bijeenkomst heeft op 14 augustus tijdens de TechWave plaatsgevonden.


* iAnywhere Mobile Manager: is ontwikkeld om kosten te besparen bij de toepassing en ondersteuning van m-Business oplossingen. Het vereenvoudigt de installatie en onderhoud van applicaties op een diversiteit aan apparaten, waaronder laptops en Pocket PC's.

v-Business


* Sybase Communications e-Business Solution: is een industriespecifieke oplossing voor communicatie serviceverleners (CSP's) waarmee zij de kostenbesparing, personifiëring en efficiency van Webgebaseerde doe-het-zelf toepassingen kunnen managen. CSP's kunnen Sybase Communications e-Business Solution gebruiken als primaire interface voor klanten en partners om hun zakelijke transacties zo efficiënt mogelijk af te handelen.


* New Media Vertical: Sybase biedt abonnementaanbieders van nieuwe media en zakelijke informatie een intelligente oplossing om hun marktaandeel, advertentie- bijdragen en dienstenaanbod te vergroten. Tot de doelgroep van New Media Vertical behoren klanten als Nielsen Media Research, North Jersey Media, Globe Telecom, Oniway en CMR/Taylor Nelson Sofres.


* New Era of Networks integration: Financial Fusion annonceert de integratie van New Era of Networks financieel services team plus productlijn met Financial Fusion's aanbod voor de kapitaalmarkt. Financial Fusion gaat de integratie gebruiken om actiever te anticiperen op nieuwe standaardinitiatieven en EAI.


* Thomson Financial: Financial Fusion maakte verder bekend het bedrijf Thomson Financial als nieuwe strategische klant te hebben gewonnen. GlobalFIX biedt Thomson Financial belangrijke FIX-initiatieven te ondersteunen, waaronder het onlangs geannonceerde initiatief om FIX en SWIFT te convergeren.


* GlobalFIX LE: is een lichte uitvoering van GlobalFIX, Financial Fusion's marktleidende oplossing voor FIX uitwisselbaarheid. Het speelt in op de vraag van kleinere bedrijven en marktplaatsen met volledige upgrade compatibiliteit naar de 'enterprise' versie GlobalFIX.

Sybase
Sybase ontwikkelt hoogwaardige software-oplossingen die gebruikers op ieder moment en overal ter wereld toegang geven tot alle relevante bedrijfsinformatie. E-Business speelt in de oplossingen een essentiële rol. Met het toonaangevende Sybase Enterprise Portal, de oplossingen voor mobiele en draadloze toepasssingen en de oplossingen voor verschillende verticale markten, behoort Sybase tot de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld.

Voor meer informatie:
Sybase Nederland B.V., Jeannette Bakker, marketing manager, telefoon: 0346-558409
of Presscom PR & Marketing B.V., telefoon 030-6051415, e-mail: (L.T.vrugt@inter.NL.net)

Meer informatie over Sybase is ook te vinden op het Web: www.sybase.nl of www.sybase.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...