Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederland succesvol in LIFE-milieuprogramma

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

Nederland succesvol in LIFE-milieuprogramma

De Europese Commissie heeft dit jaar negen Nederlandse demonstratieprojecten geselecteerd die financiële ondersteuning krijgen vanuit het LIFE-milieuprogramma. Het gaat hier om voorbeeldprojecten die het Europese milieubeleid ondersteunen. Het totale subsidiebedrag dat aan Nederlandse projecten is toegezegd is circa 4 miljoen Euro. Ook dit jaar kunnen projectvoorstellen worden ingediend. De sluitingsdatum voor het indienen van voorstellen is 31 oktober 2001.

LIFE is het financiële instrument voor de ondersteuning van het Europese milieubeleid. LIFE kent drie onderdelen: LIFE-natuur, LIFE-derde landen en LIFE-milieu. LIFE-milieu kent een breed werkterrein met de volgende specifieke aandachtgebieden:
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie