Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanmelden projecten Energy Awards 2001

Datum nieuwsfeit: 04-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

Aanmelden projecten Energy Awards 2001

Beurs van Berlage, Amsterdam 6 december 2001
Inschrijving ambitieuze projecten: voor 30 september 2001

www.klimaatbeleid.novem.nl

'Aardzee' van Piet Slegers - één van de grootste kunstwerken van Nederland - ligt in een landbouwgebied ten noordwesten van Zeewolde. Met deze schepping geeft Slegers zijn beeld weer van het nieuwe land in relatie tot de verdwenen zee.

Kunst en klimaat: zo op het eerste gezicht lijken deze fenomenen niets met elkaar te maken te hebben. Wie verder kijkt, ontdekt dat er wel degelijk raakvlakken zijn. De uitspraak die kunstenaar John Updike over zijn vak doet, geldt immers ook voor u, als initiator en begeleider van klimaatprojecten. Daarbij vraagt integraal klimaatbeleid meer dan alleen kennis en kunde: het is vaak juist de factor creativiteit die uw projecten onderscheidt van anderen. Is uw kunststuk dit jaar een Energy Award waard?

Ook in 2001 organiseert Novem de Energy Awards: een wedstrijd die gemeenten en provincies uitdaagt een bijdrage te leveren aan het Nederlandse Klimaatbeleid. Dit jaar staan de Energy Awards in het teken van de kunst. De kunst om het Nederlands Klimaatbeleid uitgevoerd te krijgen. U, als gemeente of provincie, kunt meedingen naar de prijs door uw meest kunstzinnige klimaatprojecten bij Novem in te dienen.

Winnaars kunnen ook dit jaar rekenen op veel media-aandacht. Hoe u zich kunt aanmelden, welke projecten u kunt indienen en waar zij op beoordeeld worden leest u in deze aankondiging. Heeft u geen folder ontvangen? U kunt deze telefonisch aanvragen bij: 030 239 35 33 of via mail helpdesk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie