Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kamer van Koophandel maakt 'Rondje Groningen'

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Kamer van Koophandel Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Groningen

Kamer van Koophandel maakt 'Rondje Groningen'

De Kamer van Koophandel Groningen trekt in september 2001 weer de regio in. Tijdens vier bijeenkomsten verspreid over de provincie zal de KvK uitleg geven over haar plannen voor het komende jaar en ingaan op vragen van ondernemers. Vorig jaar zijn deze regiobijeenkomsten door zo'n 250 ondernemers bezocht.

De KvK wil dit jaar het thema ruimtelijke ordening centraal stellen. Daarmee sluit zij aan bij de actualiteit. De Provincie Groningen is bezig met de gebiedsgerichte uitwerking van het Provinciaal Omgevingsplan (POP), dat in december is vastgesteld. In januari publiceerde minister Pronk de Vijfde Nota Ruimtelijke Ordening. En de noordelijke kamers van koophandel brachten een nota uit over de behoefte aan bedrijventerrein in de noordelijke provincies. Allemaal zaken die niet los gezien kunnen worden van de ruimteclaims voor verschillende doeleinden, die op gespannen voet met elkaar staan.

Voor de regiobijeenkomsten worden uitnodigingen verzonden. De avonden zullen worden gehouden op:

* 5 september in Zuidhorn;

* 19 september in Stadskanaal;

* 24 september in Haren;

* 25 september in Roodeschool.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie