Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke vlaggentour komt naar Middelburg

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Middelburg

Afdeling Communicatie
Postbus 6000
4330 LA Middelburg
tel. 0118-675450
fax 0118-675452
P E R S B E R I C H T
4 september 2001
Koninklijke vlaggentour komt naar Middelburg

De grootste oranje-fan van Nederland, Johan Vlemmix, rijdt vanaf vandaag op zijn skeelers door het land om in elke provincie de nieuwe huwelijksvlag van Prins Willem-Alexander en Maxima symbolisch te overhandigen. Woensdag 5 september arriveert hij rond 17.00 uur bij het Stadhuis van de gemeente Middelburg.

De vlaggentour van Vlemmix is zo'n 2000 kilometer lang en ondersteunt de feestelijke kennismakingstocht van het koninklijke paar door Nederland. Vlemmix staat bekend om zijn oranje-uitspattingen en trekt op zijn skeelers van stad naar stad. Hij wordt begeleidt door een bus met enkele medewerkers.
Oranje-fan Vlemmix arriveert omstreeks 17.00 uur bij het Stadhuis in Middelburg. Daar wordt hij ontvangen door een delegatie van het college van burgemeester en wethouders. Rond de bus worden banieren en parasols neergezet. Vervolgens zal symbolisch de huwelijksvlag worden gehesen en wordt het volkslied (met omstanders) gezongen. Tevens zullen flyers en stickers met een prijsvraag uitgereikt worden.
Op 25 oktober brengt de prins met zijn verloofde een bezoek aan Zeeland en natuurlijk ook aan Middelburg.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie