Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Halfjaarcijfers 2001 Koninklijke Nedschroef Holding

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Bron: Nedschroef Holding NV
Zoek soortgelijke berichten
Nedschroef Holding NV

Persbericht

Koninklijke Nedschroef Holding N.V. (Nedschroef) behaalde in het eerste halfjaar 2001 een netto resultaat uit gewone bedrijfsuitoefening van EUR 1,8 miljoen ten opzichte van EUR 3,9 miljoen in de eerste helft van 2000. Door de op 23 augustus jongstleden aangekondigde buitengewone last van EUR 3,6 miljoen netto in verband met de reorganisatie bij een aantal productiebedrijven komt het nettoresultaat uit op EUR 1,8 miljoen negatief.

De netto-omzet steeg met 15,9% tot EUR 155,2 miljoen (2000: EUR 133,9 miljoen). De organische groei bedroeg 9,8%. Vooral de kernactiviteiten bevestigingsmiddelen en gereedschappen vertoonden een belangrijke omzetgroei, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie