Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

M-TEC WIRELESS evalueert OFDM chips

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Mechelen, 5 september - M-TEC WIRELESS, een pionier in breedband draadloze LANs (Local Area Networks), maakte vandaag bekend dat het gestart is met de evaluatie van commercieel beschikbare OFDM chips voor integratie in hun widebeam modules. OFDM (Orthogonal Frequency Division Multiplexing) is een complexe modulatie techniek, die geschikt is voor gebruik binnen gebouwen omdat OFDM afrekent met problemen veroorzaakt door reflecties op muren, meubels, mensen enz. Wanneer de OFDM modulatietechniek op 5.2 GHz UNII, gebruikt wordt, dan is datatransmissie aan hoge snelheid (54Mbps) in draadloze LANs mogelijk. Voor zenden en ontvangen op 5.2GHz is geen licentie vereist.
...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie