Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Webbies Sport brengt reportage Nike's Panna Knockout

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

AANKONDIGING

Webbies Sport brengt exclusieve reportage Nike's Panna Knockout

Wervershoof - Woensdag 5 september 2001. (bron : webbies-sport.com)

Webbies Sport, de jongste sportsite van Nederland, brengt vanaf 3 september een exclusieve reportage in woord en beeld van het Nike Panna Knockout-evenement, dat op 4 juli jongstleden werd gelanceerd in het Amsterdamse Marcanti Plaza.

Op geheel eigen wijze wordt er op Webbies-sport.com aandacht geschonken aan de nieuwste formule in straatvoetbal, die onder het belangstellend oog van de top van (straat) voetbalminnend Nederland een spetterende premiere beleefde in Amsterdam.

Webbies-sport.com is een jonge sportsite die aandacht heeft voor topsport op nationaal en regionaal niveau. Er is naast evenementen zoals Panna Knockout en The Akita World Games een uitgebreid aanbod van sportcolumns, E-views met bekende en minder bekende sporters en een vaste wedstrijdanalyse van Oud-Ajacied en ex-International Sonny Silooy.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Eickhof van E&V Internetdiensten, telefoonnummer 0228-582664, Michel Verreij van E&V Internetdiensten, telefoonnummer 06-28725371 of onze website raadplegen op www.webbies-sport.com. Webbies-sport, de verrassende sportsite van Internettend Nederland.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie