Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 5-09-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 14.15 u) Woensdag, 5 september 2001

District Heerlen

Heerlen; schuurbrand
Afgelopen dinsdagavond omstreeks 23.30 uur kregen politie en brandweer een melding van een brand aan De Euren in Heerlen. Bleek dat door nog onbekende oorzaak brand was ontstaan in een schuur, gelegen op enkele meters afstand achter een woning. Bleek inmiddels een uitslaande brand. De brandweer heeft de brand in de schuur geblust (red; omvang brandschade is niet bekend). De oorzaak van de brand is niet bekend en daarnaar stelt de politie een onderzoek in.

Brunssum; bekeurd
De politie heeft afgelopen dinsdagavond op de Rembrandstraat in Brunssum een 26-jarige automobilist bekeurd met boetes van totaal fl.
1.160,-. De geconstateerde overtredingen waren het negeren van het inhaalverbod en bij controle bleek vervolgens dat de automobilist de auto bestuurde terwijl zijn rijbewijs is ingevorderd en bleek dat de auto waarin hij reed niet is verzekerd.

Klimmen; verkeerscontrole
De politie heeft afgelopen dinsdagmiddag een verkeerscontrole gehouden op de Klimmenderstraat (binnen de bebouwde kom) in Klimmen. Daarbij werden totaal 367 voertuigbestuurders gecontroleerd. Totaal 16 voertuigbestuurders werden terplaatse bekeurd. De geconstateerde overtredingen waren; het overschrijden van de terplaatse geldende maximumsnelheid (totaal 12 voertuigbestuurders) en het niet dragen van de autogordel (totaal 4 voertuigbestuurders).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie