Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hennepkwekerij aangetroffen in Maastricht

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 5-09-2001 Hennepkwekerij aangetroffen in Maastricht (HP 15.50 uur) Woensdag 5 september 2001

Maastricht, hennepkwekerij aangetroffen:
In de Fons Olterdissenstraat te Maastricht heeft de politie vanmorgen in een woning een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij werd geheel ontmanteld.
De politie stelde vanmorgen omstreeks 11.30 uur een onderzoek in na het vermoeden dat er in de woning een hennepkwekerij aanwezig zou zijn. De hennepkwekerij werd aangetroffen in een slaapkamer op de eerste verdieping. Het bleek zich te handelen om 144 planten die beschenen werden door 8 groeilampen. Verder trof de politie de gebruikelijke attributen aan bestaande uit transformatoren, meststoffen, koolstoffilter, hygrometer en ventilatoren. Na een monsterneming en na overleg met de Officier van Justitie werd de gehele hennepkwekerij ontmanteld. De planten zijn inmiddels vernietigd. Tegen de 25 jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt. In het kader van snelrecht heeft de Officier van Justitie aan de verdachte een transactievoorstel gedaan van fl. 3250,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie