Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister de Vries opent nieuwe cursuslocatie ROI

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Opening nieuwe cursuslocatie ROI

Morgen, woensdag 5 september 2001 opent de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, K.G. de Vries, de nieuwe cursuslocatie van het ROI, het opleidingsinstituut voor de overheid. Het ROI bevordert door middel van opleidingen en opleidingsadviezen het leren van en in overheidsorganisaties. Het ROI geeft opleidingen op het terrein van beleid en bestuur, management, bedrijfsvoering en persoonlijke effectiviteit. De minister houdt een korte toespraak waarin hij tevens in zal gaan op de brief waarin de inzet staat voor het overleg over de Arbeidsvoorwaardenovereenkomst voor de sector Rijk die vanaf 1 oktober 2001 van kracht moet worden. Deze inzetbrief wordt op 5 september aan de samenwerkende centrales van Overheidspersoneel, de bonden, gezonden.

Het programma van de opening is als volgt:
15.45 - 16.15 uur ontvangst
16.15 uur opening door de directeur van het ROI, de heer A. de jager 16.30 uur toespraak door de minister van BZK, de heer mr. K.G. de Vries 16.45 uur toekomst ROI
17.00 uur openingshandeling door de minister BZK
17.05 uur rondleiding en informeel samenzijn

Een vertegenwoordig(st)er van uw redactie kan de opening van de nieuwe cursuslocatie van het ROI op woensdag 5 september a.s. bijwonen aan de Muzenstraat 120 te Den Haag.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie