Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kajuitboot gestolen uit haven van Herten

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 5-09-2001
Mediaberichten 5 september (14.00 uur)

Herten kajuitboot gestolen

HERTEN De 24-jarige eigenaar van een kajuitboot uit het Duitse Neuss, ontdekte dinsdagmiddag dat zijn boot was gestolen. De blauw-witte boot met een waarde van fl. 33.000,00 lag niet meer op haar plaats in de haven aan de Maasstraat in Herten. Zaterdag 1 september lag de boor nog wel op haar plaats. Onderzoek leerde dat de boot gestolen is.

Steyl 82 bekeuringen bij snelheidscontrole

STEYL Bij een snelheidscontrole op de Roermondseweg heeft de politie dinsdagmiddag 82 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 939 voorbijgangers was 77 km/u (boete fl. 250,00) waar 50 km/u is toegestaan.

Ysselsteyn autobrand

YSSELSTEYN Een personenauto is dinsdagavond door brand volledig verwoest. De 31-jarige eigenaar stalde zijn auto naast zijn woning aan de Timmermannsweg en ontdekte zon drie kwartier later dat de auto in brand stond. Ondanks de snelle inzet van de brandweer, brandde de auto helemaal uit.

Echt autodief aangehouden

ECHT Een oplettende buurtbewoner heeft de politie geholpen met de aanhouding van een autodief. De getuige zag woensdagmorgen in alle vroegte een onbekende man rommelen aan de auto van zijn overbuurman die stond geparkeerd op de Weverstraat. Hij liep naar buiten en volgde de dader die inmiddels wegliep. Even later zag hij de man in een auto stappen en wegrijden en noteerde het kenteken, dat hij doorgaf aan de politie. Die kon wat verderop de 18-jarige verdachte uit Roermond aanhouden. De auto waar de man in reed bleek eerder in Susteren te zijn gestolen. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Gennep zonder geldig rijbewijs

GENNEP De politie heeft dinsdagmiddag een 28-jarige man uit Gennep staande gehouden wiens rijbevoegdheid hem door de rechter is ontzegd. Desondanks reed de man in zijn personenauto over de Brugstraat. Zijn ontzegging loopt tot 12 december dit jaar. Nadat de man een bekeuring in ontvangst had genomen, kon hij te voet zijn weg vervolgen. Waarom de man een ontzegging van de rijbevoegdheid heeft gekregen is niet bekend

Roermond fl. 500,00 boete voor belediging

ROERMOND Een 22-jarige man uit Roermond heeft in het kader van het snelrecht een boete van fl. 500,00 gekregen wegens belediging van politiemensen. Die bekeurden de man woensdagmorgen op de Roerkade waar zijn auto foutgeparkeerd stond. Behalve de boete voor de belediging kreeg de man ook een bekeuring van fl. 90,00 voor het foutparkeren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie