Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CMHF benadrukt kanteling loongebouw gezamenlijke inzet rijk

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: CMHF
Zoek soortgelijke berichten
CMHF

CMHF benadrukt kanteling loongebouw gezamenlijke inzet rijk

Voor de nieuwe CAO-onderhandelingen legt de CMHF de nadruk op reparatie van het loongebouw voor middelbare en hogere ambtenaren. Gebleken is binnen deze groep dat naarmate de schaal hoger wordt, de achterstand stijgt. De CMHF onderschrijft een flinke salarisverhoging voor ieder ambtenaar.
Voorts wil de CMHF spreken met de werkgever over bijstelling van het vergoedingensysteem voor reizen. Zowel binnen als de buiten de fiscale mogelijkheden is er ruimte voor verbetering.
De CMHF wil eveneens de overwerkgrens ter discussie te stellen. Met de "inflatie" van de schalen is de huidige grens niet meer van deze tijd. Overige onderwerpen uit de inzet van de gezamenlijke centrales zijn ziektekosten, ontplooiing-/loopbaanbeleid en preventie- en reïntegratie. Bij het laatste wordt nadrukkelijk aandacht gegeven aan de positie van herplaatsingskandidaten bij de ministeries.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie