Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start inschrijving kavels Erflanden in gemeente Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoogeveen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen


* Start inschrijving kavels Erflanden *
Stuifzand, de heer A. Otten, de heer A.P.J. Leeuwerik, de heer H. Klaassen, mevrouw J.M Verheul-van der Hoeven, mevrouw H. Arends-Doldersum, de heer J.H. Haveman, de heer H.A. Hemme, de heer J. Oost., de heer A. Mulderij.
Steenbergen, mevrouw J. Zilverberg en mevrouw F. Schonewille. Start inschrijving bouwkavels ErflandenHoogeveens nieuwste woonwijk Erflanden is momenteel in de tweede bouwfase. Komende donderdag, 6 september 2001, start de inschrijving voor 22 particuliere kavels in deze bouwfase. Het gaat om 22 kavels in het zogeheten weidemilieu. De kavels zijn bedoeld voor de bouw van twee-onder-n-kapwoningen.

De kavels liggen in het noordelijk gedeelte van de tweede fase (fase 2-noord, cluster 3). Dat is grofweg in de hoek van de geluidswal en de Zuidwoldigerweg. Het bestemmingsplan schrijft hier maximaal 2 bouwlagen voor met kap. Boven op de garage van de woningen kan nog een kap komen met daaronder eventueel een extra (slaap-hobby)kamer. De maximale bouwhoogte is 11 meter. De kavels variren in grootte van circa 253 tot 358 m2.

Prijs

De kavels gaan 257,50 ( 116,85) per vierkante meter kosten, exclusief BTW. De prijzen zijn ook exclusief een toeslag van 5.000,- ( 2.268,90) voor duurzaam bouwen. Deze toeslag krijgt u als koper geheel teruggestort als u aan de door de gemeente vastgestelde eisen van duurzaam bouwen voldoet.

Meer informatie

Bij de gemeentelijke afdeling Grondzaken & Eigendommen (GE) in het Compagnieshuis aan het Raadhuisplein in Hoogeveen ligt een informatiepakket met inschrijfformulier en inschrijfvoorwaarden voor u klaar. Een van de voorwaarden is dat u zich samen met een medebouwer moet inschrijven. De afdeling GE kan eventueel voor u bemiddelen.

De openingstijden voor bezoek zijn elke ochtend tijdens werkdagen van 8.30 tot 12.15 uur. Op woensdag kunt u tot 17.00 uur terecht. Het telefoonnummer is (0528) 291 758 of 291 911, e-mail (gemeente@hoogeveen.nl). Ook bij het gemeentelijke infocentrum Erflanden - in het raadhuis aan het Raadhuisplein - kunt u terecht voor een infopakket.

Inschrijven

Inschrijving voor de 22 kavels is mogelijk van donderdag 6 september tot en met vrijdag 21 september a.s. Bij veel belangstelling volgt een loting. Inschrijven kan alleen bij de genoemde afdeling Grondzaken & Eigendommen.

Kavels in bosmilieu

De gemeente verwacht pas over minstens twee jaar een volgende verkoop van particuliere kavels. Het gaat dan om het bosmilieu in het oosten van Erflanden. In tuinstad, in het midden van Erflanden, zijn geen particuliere kavels gepland.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie