Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Roxen Internet Software introduceert 2.2. Roxen Platform

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Roxen Internet Software biedt zowel high-end als entry-level Web Content Management oplossingen met de nieuwe 2.2. versie van Roxen Platform en Roxen IntraWise.

Stockholm/Rotterdam, 4-5 september 2001 Roxen Internet Software maakt vandaag de beschikbaarheid van de nieuwe versie 2.2. van de high-end Web Content Management (WCM) oplossing Roxen Platform bekend. Bovendien kondigde Roxen gisteren aan de Zweedse Web Content Management vendor Spectral te hebben overgenomen. Spectral IntraWise, dat voortaan Roxen IntraWise zal heten, wordt de entry-level oplossing van Roxen Internet Software, en zal complementair zijn aan Roxen Platform 2.2. dat gericht is op de behoeften van enterprise klanten. Met de overname en de daaruit voortvloeiende product strategie wil Roxen Internet Software haar positie in de WCM markt consolideren.Versie 2.2. van Roxen Platform is bedoeld om schaalbaarheid en functionaliteit voor onze enterprise klanten te verbeteren, en tegelijkertijd de ondersteuning voor dynamische en gepersonaliseerde websites te versterken, zegt Henning Strandin, product manager van Roxen Internet Software.

Met het nieuwe replicatie systeem kunnen klanten nog gemakkelijker websites bouwen die een onbeperkt aantal bezoekers aankunnen. De Roxen access control maakt zowel personalisatie mogelijk als specifieke veiligheidsregels voor enorme aantallen gebruikers. GXML is een nieuwe toolkit voor het bouwen van high level dynamische grafische functionaliteit, het ontwikkelen van nieuwe typen webdiensten en het verlagen van de onderhoudskosten. De performance van het product als geheel is ook enorm verbeterd.

Roxen Platform is de enterprise oplossing van twee content management producten die door Roxen Internet Software worden aangeboden. Het bevat mogelijkheden voor maatwerk functionaliteit voor grote en complexe websites. De software wordt geleverd in samenwerking met professionele partners die de software integreren in een totaaloplossing voor de klant.

Roxen IntraWise is het entry-level product, met hoogwaardige out-of-the-box functionaliteit voor een snelle implementatie en met minimale inspanningen ten aanzien van ontwikkeling.

Met deze twee Web Content Management producten zijn we in staat om een complete set van oplossingen voor alle type klanten te leveren," zegt Claes Rickeby, die onlangs benoemd werd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Roxen Internet Software.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Michel Salters, regional director Roxen Internet SoftwareBenelux, 010-7114117 of 06-53841371 of michel@roxen.com. Bezoekt u ook onze website met volledige persberichten: http://www.roxen.com/

Over Roxen Internet Software:

Roxen Internet Software is een toonaangevend producent van nieuwe generatie software platforms voor het bouwen en onderhouden van dynamische websites. Roxen biedt web content management gebaseerd op open standaarden technologie, waarbij de software zowel diverse complexe web services ondersteunt als bijvoorbeeld mobiele diensten. Klanten kunnen met Roxen software hun systeem naar behoefte schalen, nieuwe services aanbieden, investeringen beschermen en de totale cost of ownership zo laag mogelijk houden. Het product aanbod omvat het op maat te snijden web content management pakket Roxen Platform, en Roxen IntraWise met out-of-the-box web content management functionaliteit.

Klanten zijn onder meer Worldcom/UUNET, RealNetworks, Ericsson, ABB Finance, Freeler (ING Groep) en Holland Media Groep (RTL). Roxen software wordt verkocht via een netwerk van partners, die met name in de telecom, bank& finance, overheid en nieuwe media markten in staat zijn tot waardetoevoegende professionele dienstverlening voor eindgebruikers. Roxen IS heeft haar hoofdkantoor in Zweden en kantoren in San José (USA), Londen (UK) en Rotterdam (NL). Het bedrijf heeft diverse prijzen gewonnen, onder andere Best of Comdex . Voor meer informatie www.roxen.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie