Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming adjudant van Hare Majesteit de Koningin

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Het Koninklijk Huis
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

03/09/01 Benoeming adjudant van Hare Majesteit de Koningin

Bij Koninklijk Besluit van 17 juli 2001 is Luitenant-kolonel van de Koninklijke Luchtmacht J. van Leeuwen met ingang van 3 september 2001 benoemd tot adjudant van Hare Majesteit de Koningin.

Hij volgt Luitenant-kolonel van de Koninklijke Luchtmacht F. Groen op, die met ingang van 24 september 2001 eervol wordt ontheven van deze functie en per gelijke datum wordt benoemd tot adjudant in buitengewone dienst van Hare Majesteit de Koningin.

Luitenant-kolonel Van Leeuwen werd in 1963 in Veenendaal geboren en trad na het behalen van het diploma van zijn studie HBO-Personeelsmanagment, als Officier Speciale Diensten in 1986 in dienst van de Koninklijk Luchtmacht.

Na het volgen van diverse vaktechnische opleidingen werd hij geplaatst in de functie van Hoofd Bureau Personeelszorg bij de Vliegbasis Woensdrecht. Dit was de opstap naar het vervullen van diverse functies binnen het vakgebied Personeel bij de volgende luchtmachtonderdelen: Depot Elektronisch Materieel, Directie Personeel KLu en de vliegbasis Leeuwarden.

Nadat hij de opleiding Hogere Stafvorming had afgerond was hij tot voor kort Hoofd Staf Personeel en Organisatie bij de Vliegbasis Twenthe.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie